Attika | Nexo serie 100

De Nexo 100 van Attika is het kleinste en nieuwste model uit de Nexo-collectie. Deze houtkachel straalt rust uit met zijn eenvoudige en zuivere design. Het zicht op het vuur is mooi, vanwege de ruime zijruiten krijg je het gevoel van een open vuur.

U kunt de kachel tot in details persoonlijk samenstellen, zodat deze naadloos in uw interieur past. De Nexo 100 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. U kunt kiezen voor 3 of 2 ruiten of één enkele ruit aan de voorzijde. Voor de handgreep kan een keuze worden gemaakt uit diverse soorten lederlook of roestvrijstaal. Dit is allemaal onderdeel van het Attika Customize Concept, beschikbaar voor de hele Nexo collectie. In dezelfde Nexo serie, zijn de Nexo 120, 140 en 160 ook verkrijgbaar.

Dankzij het dubbel glas en de infraroodcoating, brandt de Nexo 100 ook een zinvol laag vermogen met weinig hout uitstekend met een hoog rendement. Het toevoegen van de CleverAir zorgt voor een automatische luchttoevoer voor de meest efficiënte verbranding.

In onze showroom kunnen wij u een aantal Nexo modellen laten zien. U kunt op uw gemak het design bekijken, net als de elementen uit het Attika Customize Concept.