Maatregelen ivm covid19

UPDATE 12 januari 2021
Vanwege de Covid-19 maatregelen is onze showroom gesloten tm 9 februari 2021. Wij zijn telefonisch bereikbaar op woensdag tm vrijdag 10.00-17.00uur en op zaterdag 10.00-15.00uur. Op afspraak is onze werkplaats geopend voor service en onderdelen.

UPDATE 14 oktober 2020
Ook wij hebben extra maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het coronavirus.

SHOWROOM
Zo ontvangen wij o.a. 1 klant (max. 2 personen uit 1 huishouden) tegelijk in onze winkel, vragen u contactloos te betalen en houden vanzelfsprekend gepaste afstand, minimaal 1.5meter.⁠ Wij schudden geen handen meer, wel staan wij u nog steeds vriendelijk te woord.

Wij vragen u om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom, telefonisch (0182-511117) of per mail (info@tibas-openhaarden.nl). Op die manier kunnen wij de winkelbezoek het beste verdelen over de dag.

De koopavonden worden voorlopig geannuleerd.

Bij de winkeldeur is een tijdelijke deurbel aangebracht waarmee u uw bezoek kunt aanmelden, waarna wij de deur kunnen openen om u te ontvangen. Bij corona-gerelateerde klachten in uw huishouden (oa. neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) vragen wij u uw bezoek aan onze winkel te verzetten.

OP LOCATIE
Daarnaast vragen wij u dergelijke klachten te melden voorafgaand aan een installatie of montage afspraak. Wanneer u of iemand in uw huishouden deze klachten ervaart zal ons team geen werkzaamheden bij u thuis uitvoeren. Indien na aankomst blijkt dat dergelijke klachten niet vermeld zijn, zal de installateur vertrekken en worden kosten doorberekend. Wij plannen graag een andere afspraak voor u in wanneer u en/of uw huisgenoten minimaal 24 uur klachtenvrij zijn.

Tijdens de installatie of montage verzoeken wij u dringend met maximaal 1 persoon van het huishouden in dezelfde ruimte(s) als de installateur te zijn. Zo kan de minimale afstand van 1.5 meter duidelijker worden gehandhaafd. ⁠

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.