Hout- en gasoven voor de buitenkeuken

Op het terras zelf verse pizza’s en broden bakken.

De ovens van Fontana Forni zijn gemaakt voor liefhebbers van het buitenleven en koken. In deze ovens, zowel houtgestookt als op gas, kunnen de heerlijkste pizza’s en broden worden gebakken. Daarnaast zijn de ovens geschikt voor het bereiden van stoofpotten en andere gerechten.

Kookliefhebbers kunnen hun eigen pizza deeg maken en zelf knapperige pizza’s bakken. Daarnaast is het een oven voor het bereiden van vlees, garen van groenten en bakken van brood.

De modern vormgegeven hout- en/of gasgestookte rvs-ovens met vuurvaste stenen breng je snel op temperatuur. In slechts 15 minuten heeft de oven een warmte van 400 à 450°C. De perfecte temperatuur om in enkele minuten een ovenheerlijke pizza te bakken. Er zijn ovens waarin 2 pizza’s tegelijkertijd gebakken kunnen worden. Ideaal voor een gezellige maaltijd met familie en vrienden.

Fontana Forni is een Italiaanse onderneming die al 45 jaar pizzaovens bouwt. Met hun ruime ervaring en hoogwaardige materialen, maken zij de beste ovens voor het buiten koken. De ovens kunnen zowel op hout als op gas worden gestookt.

Op de patio van onze winkel presenteren wij een aantal houtovens in de buitenkeuken. Kom gerust eens langs voor een demonstratie!