Wodtke | pelletkachels & haarden

Wodtke is een pionier op het gebied van pelletkachels in Europa. Wodtke zet zich al jaren in om nieuwe energiesystemen te ontwikkelen. Het verwarmen met hout en houtpellets is een goed alternatief voor fossiele brandstoffen. Met die gedachte ontwikkelt Wodtke hun haarden en kachels in eigen huis, in Tübingen Duitsland. De hout en pelletkachels van Wodtke zijn aan te sluiten op uw centrale verwarming om water te verwarmen. De pelletkachel kan een gedeelte van de cv-installatie ondersteunen of compleet vervangen.

Aangezien wooncomfort ook belangrijk is, geeft Wodtke veel aandacht aan de techniek van pelletkachels. Zo heeft Wodtke een verbrandings- en aanvullingssysteem ontwikkeld, die zo stil als mogelijk is. En is het navullingsysteem goed doordacht, om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken.

In onze showroom hebben wij de Wodtke Pat geïnstalleerd. Zo kunnen wij u laten zien, hoe dit systeem werkt. De Wodtke Pat is gekoppeld aan een cv-installatie zodat wij de techniek werkend kunnen demonstreren.