Onderhoud uw kachel of haard regelmatig

Onderhoudsbeurt online aanvragen

Een jaarlijkse controle en onderhoud van uw kachel of haard is belangrijk. Ook wanneer u de kachel of haard weinig gebruikt, is het goed om één keer per jaar een controle te plegen. In eerste instantie voor uw eigen veiligheid en gemak. Daarnaast hebben veel verzekeringsbedrijven in hun polis staan dat er jaarlijks onderhoud moet plaatsvinden.

Voor het onderhoud van haarden en kachels, die door ons zijn geïnstalleerd, kunt u bij ons terecht. Het onderhoud wordt in overleg verzorgd door ons OKMI-team, een samenwerkend vakbedrijf of de fabrikant zelf. In de zomermaanden kunnen wij op relatief korte termijn een onderhoudsbeurt inplannen. In de herfst en winter is de wachttijd beduidend met een paar weken langer ivm het hoogseizoen. Voorkom een lange wachttijd en vraag de onderhoudsbeurt tijdig aan voordat het stookseizoen begint.

Vul het onderstaande formulier in voor het aanvragen van een onderhoudsbeurt van uw haard of kachel.

Tijdens de zomersluiting zijn onze winkel, kantoor en werkplaats gesloten tm 19 augustus 2022. Vanaf maandag 22 augustus worden ontvangen mails en bestellingen in behandeling genomen, op volgorde van ontvangst.