Tibas haarden & kachels – 45 jaar passie voor vuur

Sinds de oprichting in 1973, brengt TIBAS met haarden & kachels sfeer en warmte in en rondom Gouda. Samen met onze passie voor vuur staan wij bekend om onze vakkennis, duidelijke voorlichting, gedegen installatie en service. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden voor een haard of kachel in uw woonruimte.
tibas-haarden-kachels-gouda-showroom-8-vk
Wij richten ons op het efficiënt, plezierig en bewust stoken van haarden en kachels, zowel op hout, gas en elektrisch. De kachels, haarden en rookkanalen die wij installeren voldoen aan de hoogste normen en kwaliteitseisen. Deze eisen zijn vaak hoger dan de huidige Nederlandse wettelijke eisen, wij richten ons namelijk op de strengere buitenlandse normen.

Daarnaast zijn wij:
– erkend lid van ‘Het Sfeerverwarmingsgilde‘ (SVG)
– erkend DE gecertificeerd (Duurzame Energie) bedrijf
– erkend EVIS gecertificeerd bedrijf
– opgeleid met het vakdiploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen
– partner van het samenwerkingsverband ‘Profires – professionals in vuur‘

De montage en installatie wordt door ons EVIS-gekwalificeerde en DE-gecertificeerde OKMI-team verzorgd. Samen met een jarenlange ervaring leidt dit tot een vakkundige en veilige installatie. Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject: de installatie van haard, kachel en rookkanaal, het boren van gaten (beton) en het stucwerk. Ook leveren wij op maat gemaakte natuurstenen plateau’s en ingebouwde kastenwanden of houten ombouw. Hierbij werken wij graag samen met onze vaste partners. Vanwege ons kleine team installeren wij in voornamelijk de regio, circa 50km in en rondom Gouda.
tibas-haarden-kachels-gouda-showroom-44-samengevoegd-vk
Tibas haarden & kachels is dealer van gerenomeerde haarden- en kachelmerken. Met deze leveranciers delen wij onze passie voor vuur, warmte en kwaliteit. Als erkend dealer zijn wij trots om met deze leveranciers samen te werken. In onze showroom hebben wij een brede collectie van circa 60 haarden en kachels gepresenteerd, waarover wij u graag meer vertellen.

Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten, het geven van een passend advies en goede voorlichting. Wij zien u graag tevreden de showroom verlaten. Ons einddoel is dat u jarenlang met veel plezier uw haard of kachel zult stoken.

Graag ontvangen wij u in onze showroom in Gouda voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u graag meer over de bijzondere beleving van vuur.

Sander Huisman
Gerben Vervoorn
Richard van Dijk