Installatie en montage, verzorgd door ons OKMI-team

OKMI, vakkundige installatie door een ervaren en gecertificeerd team

tibas-okmi-installatie-montage-bodegravenDe installatie en montage van de haarden, kachels en rookkanalen wordt verzorgd door ons dochterbedrijf OKMI. De naam OKMI staat voor Openhaarden & Kachels, Montage & Installatie.

Binnen OKMI bouwt Richard van Dijk de kachel, haard en/of rookkannaal, samen met Gerben Vervoorn of Sander Huisman. Ons OKMI-team heeft de benodigde diploma’s met EVIS-erkenning en DE (Duurzame Energie) certificering. DE-erkende monteurs beschikken over het geaccrediteerde diploma Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen. Samen met een jarenlange ervaring zorgt dit voor een vakkundige installatie en montage van uw haard, kachel en rookkanaal.

Zonder een goede installatie brandt uw haard of kachel niet naar wens en kan zelfs gevaarlijke situaties creëren. Bijvoorbeeld door verkeerd toegepaste bouwmaterialen en de afstand tot brandbare materialen of het uitmonding gebied. Iedere installatie vraagt een andere aanpak en/of materiaalgebruik aangezien geen enkele montage hetzelfde is. Voor een veilige installatie zijn zowel kennis als inzicht en ervaring belangrijk.

Het complete traject coördineren

Wij kunnen het gehele traject, van A tot Z, voor uw verzorgen. Hiermee blijft alles in eigen beheer en heeft u slechts één aanspreekpunt. Bij grote opdrachten werken wij samen met vaste ervaren krachten. Voor het zagen van sparingen in betonvloeren en het stukadoren werken wij samen gespecialiseerde bedrijven. Dit geldt ook voor de natuurstenen plateau’s en op maat gemaakte kastenwand of ombouw. Ervaren partners uit de regio waarmee wij reeds jaren tevreden samenwerken.

tibas-okmi-installatie-montage-reeuwijkDe installatie van uw haard doen wij in samenwerking met u. Wij vragen u vriendelijk bij de installatie van de kachel of haard zelf aanwezig te zijn. Tijdens de montage komen soms onverwachte zaken naar voren. Alhoewel de montage vooraf met u besproken is, kan de situatie ter plekke toch anders zijn dan gedacht. Misschien liggen de (gas)leidingen op een andere plaats dan voorzien. Of heeft de vloer toch geen zachte plekken en moet de betonzager worden gebeld.
Mogelijk vind u het geweldig om hand en span diensten te verlenen, niets is leuker om mee te helpen aan de bouw van uw haard.

Vanwege ons kleine team installeren wij in voornamelijk onze regio, circa 50km in en rondom Gouda. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Capelle ad IJssel, Nieuwerkerk ad IJssel, Moordrecht, Den Haag, Zoetermeer, Waddinxveen, Boskoop, Bodegraven, Alphen ad Rijn, Reeuwijk, Nieuwerbrug, Zoetermeer, Utrecht en Woerden.

Afhalen en zelf installeren

Naast de installatie door OKMI, bieden wij u de mogelijkheid uw haard of kachel zelf te installeren. U kunt bij ons de haard, kachel en/of het rookkanaal bestellen en afhalen. Wij geven u duidelijke en uitgebreide instructies zodat u zelf aan de slag kunt. Mocht u de haard toch niet zelf kunnen afbouwen, dan kunnen wij dit alsnog realiseren. Het eindresultaat zal altijd een goed brandende en veilige haard zijn.