Routebeschrijving naar de showroom in Gouda

Vanaf de A12 en A20 vanuit Rotterdam, Capelle ad IJssel, Nieuwerkerk ad IJssel, Moordrecht, Den Haag, Zoetermeer, Waddinxveen.

Neem de afslag Gouda en sla bij het verkeerslicht rechtsaf. Bij het eerste kruispunt gaat u rechtdoor, bij het tweede kruispunt gaat u linksaf, evenredig met het spoor, richting het NS station. Steek de rotonde rechtdoor over. Direct na de rotonde slaat u rechtsaf, de Graaf Florisweg op. De volgende rotonde steekt u rechtdoor over. Bij het kruispunt gaat u linksaf. Aan het einde van de Wethouder Venteweg (171A) vindt u onze showroom.

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaatsen voor de showroom. Parkeer uw auto niet aan de waterzijde bij de brug, daar geldt een parkeerverbod.

Vanaf de A12 vanuit Utrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Woerden.

Neem de afslag Reeuwijk en sla bij eerste rotonde linksaf, bij de tweede rechtsaf. U volgt de borden richting Gouda, de parallelweg langs de A12. De weg gaat onder de rijksweg door; volgt u deze weg, opnieuw langs de A12 en vervolgens langs het Industrieterrein Zoutman (Reeuwijk). Bij de eerste verkeerslichten/T-splitsing gaat u rechtsaf. U komt in de gemeente Gouda (Bodegraafsestraatweg). Bij het grote kruispunt gaat u rechtdoor. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtdoor, de volgende rotonde gaat u linksaf. Bij het eerstvolgende kruispunt gaat u linksaf. Aan het einde van de Wethouder Venteweg (171A) vindt u onze showroom.

U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaatsen voor de showroom. Parkeer uw auto niet aan de waterzijde bij de brug, daar geldt een parkeerverbod.

BEZOEK OP AFSPRAAK
Graag ontvangen wij u voor een vrijblijvend advies van de vele mogelijkheden voor een kachel of haard. Neem telefonisch contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak. Wij zijn bereikbaar op:
woensdag tm vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur (van 13 juni tm 18 juli, alleen op afspraak geopend)
zaterdag van 10.00 – 15.00 uur

Gesloten tijdens de zomerperiode van 24 juli tm 17 augustus 2024.