Contact opnemen of de showroom in Gouda bezoeken

Graag ontvangen wij u in de showroom om u te adviseren bij uw keuze voor uw haard of kachel. Vanwege de vele uiteenlopende mogelijkheden, verzoeken wij u onze showroom in Gouda te bezoeken.

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, bepalen wij de uiteenlopende mogelijkheden voor uw haard of kachel. Vanzelfsprekend binnen uw wensen qua wonen, warmte en comfort. Wellicht staat u versteld van de hoeveelheid vragen en uitleg om gezamenlijk uw ideeën en mogelijkheden te bepalen.
Om u gericht en juist te adviseren, vragen wij u bouwtekeningen of foto’s van de (woon-)situatie mee te nemen. Wij adviseren u graag, vanzelfsprekend vergezeld met een kopje koffie of thee.

Tijdens de openingstijden kunt u onze showroom in Gouda vrijblijvend bezoeken. Mocht u op afspraak de mogelijkheden willen doornemen, neemt u dan gerust telefonisch contact op (0182 – 51 11 17). Graag reserveren wij tijd voor uw bezoek, voorafgaand aan de openingstijden.

Uw contactpersonen

Sander Huisman
Gerben Vervoorn
Richard van Dijk

TIJDELIJKE SLUITING
Vanwege de covid19-maatregelen is onze showroom gesloten tm 9 februari 2021. Wij zijn telefonisch bereikbaar op woensdag tm vrijdag van 10.00 – 17.00 uur en zaterdag van 10.00 – 15.00 uur. Op afspraak is onze werkplaats geopend voor service en onderdelen.

Openingstijden winkel

woensdag tm vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 15.00 uur
donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur

Telefonisch contact

Tijdens de openingstijden werken twee collega’s in de showroom en op kantoor. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om alle binnenkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Wegens drukte in de showroom kan het echter voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen opnemen. In die gevallen vragen wij u vriendelijk op een ander moment nogmaals telefonisch contact op te nemen.

Contactformulier