Contact opnemen of de showroom in Gouda bezoeken

Graag ontvangen wij u in de showroom om u te adviseren bij uw keuze voor uw haard of kachel. Vanwege de vele uiteenlopende mogelijkheden, verzoeken wij u onze showroom in Gouda te bezoeken.

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, bepalen wij de uiteenlopende mogelijkheden voor uw haard of kachel. Vanzelfsprekend binnen uw wensen qua wonen, warmte en comfort. Wellicht staat u versteld van de hoeveelheid vragen en uitleg om gezamenlijk uw ideeën en mogelijkheden te bepalen.
Om u gericht en juist te adviseren, vragen wij u bouwtekeningen of foto’s van de (woon-)situatie mee te nemen. Wij adviseren u graag, vanzelfsprekend vergezeld met een kopje koffie of thee.

Tijdens de openingstijden kunt u onze showroom in Gouda vrijblijvend bezoeken. Mocht u op afspraak de mogelijkheden willen doornemen, neemt u dan gerust telefonisch contact op (0182 – 51 11 17). Graag reserveren wij tijd voor uw bezoek, voorafgaand aan de openingstijden.

Uw contactpersonen

Sander Huisman
Gerben Vervoorn
Richard van Dijk

Openingstijden winkel

woensdag tm vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 15.00 uur
donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur

Ter voorkoming van de verspreiding van COVID19 hebben wij aanvullende maatregelen getroffen. Zo ontvangen wij klanten op afspraak in onze winkel en 1 klant of max. 2 personen/huishouden tegelijkertijd. Lees hier meer over de maatregelen.

Telefonisch contact

Tijdens de openingstijden werken twee collega’s in de showroom en op kantoor. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om alle binnenkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Wegens drukte in de showroom kan het echter voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen opnemen. In die gevallen vragen wij u vriendelijk op een ander moment nogmaals telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen per email

Offerte aanvragen per mail kunnen wij helaas niet in behandeling nemen vanwege de complexiteit, veiligheid en de vele mogelijkheden voor kachels, haarden en rookkanalen. Wij vragen u vriendelijk onze showroom te bezoeken voor een advies gesprek en vrijblijvende offerte.

Contactformulier