Contact opnemen of de showroom in Gouda bezoeken

Graag ontvangen wij u op afspraak in de showroom om u te adviseren bij uw keuze voor uw haard of kachel. Vanwege de vele uiteenlopende mogelijkheden, verzoeken wij u onze winkel in Gouda te bezoeken.

Voordat wij een offerte kunnen uitbrengen, bepalen wij de uiteenlopende mogelijkheden voor uw haard of kachel. Vanzelfsprekend binnen uw wensen qua wonen, warmte en comfort. Wellicht staat u versteld van de hoeveelheid vragen en uitleg om gezamenlijk uw ideeën en mogelijkheden te bepalen.
Om u gericht en juist te adviseren, vragen wij u bouwtekeningen of foto’s van de (woon-)situatie mee te nemen. Wij adviseren u graag, vanzelfsprekend vergezeld met een kopje koffie of thee.

Bezoek op afspraak

Onze showroom geopend op afspraak voor een vrijblijvend advies. Neem telefonisch contact op voor het maken van een persoonlijke afspraak (0182 – 51 11 17).

Telefonisch contact

Tijdens de openingstijden werken twee collega’s in de showroom en op kantoor. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om alle binnenkomende telefoongesprekken te beantwoorden. Wegens drukte in de showroom kan het echter voorkomen dat wij de telefoon niet kunnen opnemen. In die gevallen vragen wij u vriendelijk op een ander moment nogmaals telefonisch contact op te nemen.

Uw contactpersonen

Sander Huisman
Gerben Vervoorn
Richard van Dijk

Openingstijden winkel

woensdag tm vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 15.00 uur
donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur (18 juli koopavond op afspraak)

Gesloten tijdens de zomerperiode van 20 juli tm 17 augustus.

Contactformulier voor afspraken en algemene informatie

Voor het aanvragen van een servicedienst of onderdelen, vult u één van de onderstaande formulieren in:
onderhoudsbeurt aanvragen
onderdelen vervangen