De showroom in Gouda, net buiten het centrum

tibas-haarden-kachels-gouda-showroom-79-vk

Ruime keuze aan haarden en kachels

In onze showroom kunt u een brede collectie met ongeveer 60 haarden, kachels met bijpassende accessoires bekijken. Hierbij hebben wij diverse mogelijkheden geselecteerd, voor uiteenlopende interieurstijlen van een klassiek, Scandinavisch tot industrieel interieur. In de winkel staan diverse kachels en haarden (op gas en hout) brandend opgesteld. Zo kunt u op uw gemak bekijken welk haardtype bij u past.

Advies in de showroom

Om u goed te kunnen adviseren zullen wij u tijdens het gesprek verschillende vragen stellen. Bijvoorbeeld over de grootte van de woonruimte, het type huis en de aanwezigheid van een bestaand rookkanaal. Wij vragen u daarom vriendelijk een bouwtekening of duidelijke situatieschets en foto’s van uw woning mee te nemen.
Op die manier kunnen wij u het best adviseren over de verschillende stook- en installatie mogelijkheden.
tibas-haarden-kachels-gouda-showroom-63-vk

Een afspraak maken

Het kan voorkomen dat het aantal bezoekers in de showroom onze capaciteit overtreft, bijvoorbeeld in het stookseizoen. Indien gewenst kunt u telefonisch een afspraak maken voor een bezoek in de winkel, voorafgaand aan de openingstijden. Wij kunnen ook aangeven wanneer normaal gesproken de rustigere momenten in de showroom zijn (0182 – 511117).

Onderhoudsproducten en accessoires

Voor service onderdelen, haard accessoires, ruiten en onderhoudsproducten kunt u onze showroom bezoeken. Veel voorkomende onderhoudsproducten hebben wij op voorraad liggen. Mocht dit niet zo zijn, dan bestellen wij dit graag voor u.

Bereikbaarheid showroom

U vindt onze showroom op de Wethouder Venteweg 171A, net buiten het centrum van Gouda. De showroom is eenvoudig te bereiken met de auto of op de fiets. U kunt uw auto gratis parkeren op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van onze winkel. Graag ontvangen wij u in onze showroom om u te informeren en inspireren.

Openingstijden showroom

woensdag tm vrijdag 10.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 15.00 uur
donderdag koopavond 19.00 – 21.00 uur (van 13 juni tm 18 juli, alleen op afspraak geopend)
zaterdag van 10.00 – 15.00 uur

Gesloten tijdens de zomerperiode van 24 juli tm 17 augustus 2024.